divendres, 4 de setembre del 2009

Fí de la temporada d'estiu

Ara que perdo momentanèament la poesía i també el vers, per explicar que a partir de dilluns que ve només publicaré una entrada diària.
En el primer moment aquest blog va nèixer per espantar cabòries, produïdes per objectius no completats (estudis i feina) i per emocions descavalgades per l'ansietat de patir un munt de canvis en el que estava projectat.
Puc donar fe que escriure cada dia i publicar allò que ja estava escrit feia poc o molt de temps, m'ha ajudat a tornar a la calma, a respectar-me, i a veure-ho tot de nou amb optimisme; master, carrera, feina i plaers. Fer-ho cada dia amb il·lusió i amb la força necessària per fer-ho bé.
Dilluns començo a traçar el camí que me marcat per aquest any, per tant tindré encara més coses per fer, i les he de fer, les vull fer...tantmateix continuaré escrivint i publicant un poema diàri per no abandonar allò que tan m'agrada fer.

Així doncs, si algú em llegeix detingudament queda avisat que hi haurà menys poemes a la xarxa però més vida optimitzada, més fonts d'inspiració perquè allò que he fet no caigui en via morta

Au doncs, una abraçada i fins dilluns!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada